• Veilig, eenvoudig, snel
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Artikelen voor meer dan 35.000 verschillende apparaten!

Vragen? Neem contact met ons op!

DustDeal.be Reviews

De volgende klanten hebben hun DustDeal ervaring met ons gedeeld:

Branka Sablić uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
29-08-2023
Product:
Aanbieding: The Pink Stuff (850 gram) + Scrub Daddy | Original spons + Scrub Daddy | microvezeldoekjes
Algemeen:
Zadovoljna sam.
Over het product:
The Pink stuff odlično čisti inox, pećnicu, posuđe. Scrub daddy super riba, a nježan je za ruke. Krpe od mikrofibre još nisam isprobala.
Werner Gunsch uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
04-09-2023
Product:
Slang
Algemeen:
alles hat geklappt
Over het product:
genau was ich eollte
Rebecca Emmett uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
Will be ordering again
Over het product:
Found exactly what I needed
GODELIEVE VAN BOSSUYT uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
06-09-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (10 zakken, 1 filter)
Algemeen:
Snelle levering
Over het product:
Producten reeds gekend en gebruikt
Marie-Annick Le Bras uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-09-2023
Product:
Plastic slang
Algemeen:
Livraison assez rapide.
Over het product:
Pris un tuyau générique pour un aspirateur Miele. Parfait! Cela évite de devoir acheter le produit originel qui n'est vendu qu 'avec les 2 embouts dont je n'ai pas besoin.
petter veitan uit Noorwegen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-09-2023
Product:
Universele T-vormige vloerborstel (30 > 37mm)
Algemeen:
rask og hyggelig pris
Over het product:
norsk
petter veitan uit Noorwegen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-09-2023
Product:
Universele T-vormige vloerborstel (30 > 37mm)
Algemeen:
rask og hyggelig pris
Over het product:
norsk
Jean Gitenet uit Zweden beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
25-08-2023
Product:
Filter
Algemeen:
Bra
Over het product:
Perfekt
Hansjörg Lütscher uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-09-2023
Product:
T-vormige vloerborstel (32mm)
Algemeen:
Alles ging einfach und relatif schnell.
Over het product:
Passt genau wenn auch nicht Organialbürste von Philips, aber was machts.
Jos Wesdijk uit Nederland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
01-09-2023
Product:
Universele pistoolgreep voor 35 mm buizen
Algemeen:
Overzichtelijke website, snelle service
Over het product:
Goede kwaliteit, perfect aansluitend op mijn oude stofzuiger
Jos Wesdijk uit Nederland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
01-09-2023
Product:
Universele pistoolgreep voor 35 mm buizen
Algemeen:
Overzichtelijke website, snelle service
Over het product:
Goede kwaliteit, perfect aansluitend op mijn oude stofzuiger
Damian Flynn uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
Very easy to deal with
Over het product:
Very happy arrived in good condition
Maria Caetano uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
06-09-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (10 zakken, 1 filter)
Algemeen:
Foram rápidos e recebi o que previa no tempo previsto
Over het product:
Optima qualidade e em boa quantodade
Michel De Rouck uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
30-08-2023
Product:
Slang
Algemeen:
Zeer efficiënt. Alleen werd de bestelling 2x genoteerd, waarschijnlijk door een fout van mezelf.
Over het product:
Vervangstuk Rowenta nergens te vinden, behalve bij u. Functioneert perfect.
Rajdar COLL-PART uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (5 zakken)
Algemeen:
Livraison étonnamment rapide au regard des précédentes commandes : bravo!
Over het product:
Parfaitement confoo
Rajdar COLL-PART uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (5 zakken)
Algemeen:
Livraison étonnamment rapide au regard des précédentes commandes : bravo!
Over het product:
Parfaitement confoo
Maurice Nibus uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-09-2023
Product:
Universele T-vormige vloerborstel (30 > 37mm)
Algemeen:
Je suis très satisfait dommage que le site ne propose pas de traduire la page en français.
Over het product:
Le produit est de bonne qualité
Eva Frimodig Olsson uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-08-2023
Product:
Slang
Algemeen:
Snabbt o säkert
Over het product:
Perfekt
MOACIR de Sa Pereira uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-08-2023
Product:
T-vormige vloerborstel Miele (35mm)
Algemeen:
Compra e entrega rapidas
Over het product:
O esperado
Kenneth Magnusson uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-09-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (5 zakken)
Algemeen:
Bra pris och lätt att beställa
Over het product:
Uppfyllde mina önskemål på kvalitet och passform
Atle Kjosnes uit Noorwegen beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
01-09-2023
Product:
stofzuigerzak Geschikt voor Miele G/H/N 3D
Algemeen:
Enkel og god web-side
Over het product:
Litt lang leveringstid 2-3uker
magda koch uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-08-2023
Product:
Universele pistoolgreep voor 32 mm buizen
Algemeen:
Perfect
Over het product:
Zeer goef
magda koch uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-08-2023
Product:
Universele pistoolgreep voor 32 mm buizen
Algemeen:
Perfect
Over het product:
Zeer goef
CHRISTIAN DEKEYSER uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
24-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
zeer betrouwbaar en goede website
Over het product:
idem
Ivan Bach Jensen uit Denemarken beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-08-2023
Product:
Universele pistoolgreep voor 35 mm buizen
Algemeen:
Alt fungerer godt
Over het product:
Kvalitet er i orden
Ivan Bach Jensen uit Denemarken beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-08-2023
Product:
Universele pistoolgreep voor 35 mm buizen
Algemeen:
Alt fungerer godt
Over het product:
Kvalitet er i orden
Ivan Bach Jensen uit Denemarken beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-08-2023
Product:
Universele pistoolgreep voor 35 mm buizen
Algemeen:
Alt fungerer godt
Over het product:
Kvalitet er i orden
José Pattyn uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
25-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
Livraison rapide et tarifs très intéressants
Over het product:
Un produit que je ne trouvais pas ailleurs ! Très bonne qualité
Sonja Stäger uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
20-08-2023
Product:
Slang
Algemeen:
Promte Lieferung!
Over het product:
Der Staubsauger Schlauch passt,obschon er nicht original Miele ist.Leider hängt er schnell aus,dort wo er am Sauger befestigt wird!
Siegfried Hammer uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
23-08-2023
Product:
Complete Universele Reparatieslang voor Nilfisk GA70
Algemeen:
Prompte Lieferung. Ersatzteil wie versprochen kompatibel mit Nilfisk sehr altesBaujahr
Over het product:
Prompte Lieferung. Ersatzteil wie versprochen kompatibel mit Nilfisk sehr altesBaujahr
Heinz Rischka uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
problemlose kaufabwicklung, rasche lieferung
Over het product:
kein unnötiges verpackungsmaterial, ware tadellos
Johny Laevers uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
22-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (5 zakken)
Algemeen:
Nog nooit geen enkel probleem gehad.
Over het product:
ok.
Nils Leif Nilsson uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
21-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (9 zakken)
Algemeen:
SNABB LEVERANS
Over het product:
BRA PODUKT
Suvi Koskinen uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
21-08-2023
Product:
Universele T-vormige vloerborstel (30 > 37mm)
Algemeen:
Nopea toimitus ja tullut aina mitä pitää, suosittelen.
Over het product:
Tilaamani suulake on parempi kuin Kärcherin alkuperäinen! Suodatin oli myös mitä pitää.
Suvi Koskinen uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
21-08-2023
Product:
Universele T-vormige vloerborstel (30 > 37mm)
Algemeen:
Nopea toimitus ja tullut aina mitä pitää, suosittelen.
Over het product:
Tilaamani suulake on parempi kuin Kärcherin alkuperäinen! Suodatin oli myös mitä pitää.
joseantonio mouro uit Spanje beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
22-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
Fácil y rápido
Over het product:
Producto perfecto
Michelle Heald uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
25-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
Quick delivery
Over het product:
Vacuum bags
Teresa Martins uit Portugal beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
18-08-2023
Product:
Filter
Algemeen:
Rapidos e eficientes
Over het product:
O filtro de carbono podia ter melhor qualidade
Indrek Raaper uit Estland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
17-08-2023
Product:
Karcher Stofzuigerzakken (5 zakken)
Algemeen:
Ok
Over het product:
Ok
Indrek Raaper uit Estland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
17-08-2023
Product:
Karcher Stofzuigerzakken (5 zakken)
Algemeen:
Ok
Over het product:
Ok
Indrek Raaper uit Estland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
17-08-2023
Product:
Karcher Stofzuigerzakken (5 zakken)
Algemeen:
Ok
Over het product:
Ok
Michael Osborne uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
18-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (10 zakken, 1 filter)
Algemeen:
Super service , quick response and item was exactly as described and arrived quickly.
Over het product:
As described and worked perfectly
Michael Osborne uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
18-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (10 zakken, 1 filter)
Algemeen:
Super service , quick response and item was exactly as described and arrived quickly.
Over het product:
As described and worked perfectly
virve kärki uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
18-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
helposti tuotteet löytyivät ja toimitus sujui myös nopsasti pakettiautomaattiin.
Over het product:
ihanaa kun löysin näitä teiltä. Hyviltä vaikuttavat.
virve kärki uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
18-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
helposti tuotteet löytyivät ja toimitus sujui myös nopsasti pakettiautomaattiin.
Over het product:
ihanaa kun löysin näitä teiltä. Hyviltä vaikuttavat.
Stephan Berg uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
24-08-2023
Product:
Slang
Algemeen:
Super Service. Schnell und ohne jegliche Probleme
Over het product:
Das Ersatzteil passt und arbeitet gut.
Peter Fridmar uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
17-08-2023
Product:
Slang
Algemeen:
Första gången jag handlade på DustDeal, och det fungerade utan problem.
Over het product:
Jag hjälpte min granne som är över 90 år att inhandla en ny dammsugarslang. Han meddelar att har är mycket belåten med produkten, tyckte priset var ok och att leveranstiden också var ok.
Joan O' Gorman uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-08-2023
Product:
Filter
Algemeen:
Very easy to order items and delivered as promised
Over het product:
Great value and working perfectly.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΟΣ uit Griekenland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken, 2 filters)
Algemeen:
Άψογη εξυπηρέτηση.
Over het product:
Πολύ καλά σε πολύ καλή συσκευασία.
Deborah Raftery uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-08-2023
Product:
Universele T-vormige vloerborstel (30 > 37mm)
Algemeen:
Great quality product and superb service. Arrived expertly packed and in good time. Thank you!
Over het product:
Brilliant universal vacuum floor head.
Monika Vajon uit Nederland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
26-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (9 zakken)
Algemeen:
duidelijk en snel
Over het product:
Past prima en hij is groot!!
Greet Vermiert uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (5 zakken)
Algemeen:
Niks op aan te merken. Alles zoals het hoort.
Over het product:
Het zijn de juiste producten.
Sanja NIMAC uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-08-2023
Product:
Aanbieding: The Pink Stuff (850 gram) + Scrub Mommy spons roze & Scrub Daddy Original spons
Algemeen:
Jako brza dostava, naruceni proizvodi stigli prema ocekivanju
Over het product:
Odlična kvaliteta, ponovljena narudžba.
RONNY OOSTERLINCK uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (9 zakken)
Algemeen:
het is de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb
Over het product:
het zijn stofzuigzakken
Franz Patzenhofer uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
18-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (10 zakken, 1 filter)
Algemeen:
Immer ein verlässlicher Partner
Over het product:
erfüllt zuverlässlich seinen Zweck
Alfons Mayer uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-08-2023
Product:
Universele slang voor 32 mm aansluitingen (185cm)
Algemeen:
Ware wie beschrieben, sehr schnelle Lieferung, werde wieder bestellen!
Over het product:
Passt auf Anhieb! Gute Ware ist zu Empfehlen!
Gillian collier uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (10 zakken, 1 filter)
Algemeen:
Excellent
Over het product:
Excellent
Lennart Selander uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
Jag har flera gånger köpt dammsugarpåsar från DustDeal. Inget krångel, snabb leverans.
Over het product:
Rätt påsar till respektive dammsugare.
Gernot Granner uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-08-2023
Product:
Slang
Algemeen:
Problemlose Abwicklung von Bestellung bis Warenempfang
Over het product:
Staubsauger Schlauch für älteres Miele Gerät
Thomas Power uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-08-2023
Product:
Filter
Algemeen:
Very good, no problem with product or delivery. Will call again.
Over het product:
Perfect!
Rudiger Van den Broeck uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken, 1 filter)
Algemeen:
1é maal doch alles is perfect verlopen
Over het product:
De aangekochte producten waar wat ze hoorden te zijn
Guy Rouillier uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
26-07-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken, 2 filters)
Algemeen:
My transaction with DustDeal was excellent. Communication was thorough, and my order was delivered promptly without any further action required from me. The order was well packaged and delivered without damage.
Over het product:
For my initial order, I bought a small number of bags - 10 - because I had no experience with DustDeal, and I didn't know the quality of the bags I would receive. The bags look great, though I have not used them yet. Assuming they work as well as they look, I will gladly make a larger order next time, and will enthusiastically be a repeat customer.
GAETAN BORDIER uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (5 zakken)
Algemeen:
Parfait ! Rapide etc. bref impeccable
Teo Sioli uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-08-2023
Product:
stofzuigerzak Geschikt voor Miele G/H/N 3D
Algemeen:
The dust bags and fragrance that I got for the second time were carefully packed and sent plus it’s matching exactly. I’m so happy with the paid/quality/product..I do recommend this items..
Over het product:
Hi, as I mentioned earlier I’m really happy with the products bought, though for some reasons the order stage it’s a hassle..I was ready to give up..don’t know the issue yet..hope you’ll have your web developer to have a look on the site..it’s really very hard to reach the last page and order!
Teo Sioli uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-08-2023
Product:
stofzuigerzak Geschikt voor Miele G/H/N 3D
Algemeen:
The dust bags and fragrance that I got for the second time were carefully packed and sent plus it’s matching exactly. I’m so happy with the paid/quality/product..I do recommend this items..
Over het product:
Hi, as I mentioned earlier I’m really happy with the products bought, though for some reasons the order stage it’s a hassle..I was ready to give up..don’t know the issue yet..hope you’ll have your web developer to have a look on the site..it’s really very hard to reach the last page and order!
Michael Sundberg uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
10-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (5 zakken)
Algemeen:
Snabb leverans
Over het product:
Bra kvalité på påsarna till min Festool dammsugare till ett mycket bra pris
Françoise Garnier uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-08-2023
Product:
Slang
Algemeen:
Sérieux livraison rapide et bon matériel
Over het product:
Correspond à ce que j’attendais bon produit
Matea Novak uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponshouder | Opzetstuk
Algemeen:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Over het product:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponshouder | Opzetstuk
Algemeen:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Over het product:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponshouder | Opzetstuk
Algemeen:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Over het product:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponshouder | Opzetstuk
Algemeen:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Over het product:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponshouder | Opzetstuk
Algemeen:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Over het product:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponshouder | Opzetstuk
Algemeen:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Over het product:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponshouder | Opzetstuk
Algemeen:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Over het product:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Sharon Timmins uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
Fast, efficient service
Over het product:
The right product and good value for money.
Miel Fets uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken, 1 filter)
Algemeen:
Hoe snel hebben jullie dit klaar gespeeld, met een beetje overdrijving kan ik zeggen besteld en dan onmiddellijk geleverd. Bedankt hiervoor beter kan niet.
Over het product:
Waren zoals verwacht
Tomislav Jurić uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
03-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (5 zakken)
Algemeen:
Odgovoran odnos prema kupcu
Over het product:
Proizvodi odgovaraju opisu, odlične su kvalitete
Ursu Olimpia uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Damp Duster lichtroze | 1 stuk
Algemeen:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Over het product:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Damp Duster lichtroze | 1 stuk
Algemeen:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Over het product:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Damp Duster lichtroze | 1 stuk
Algemeen:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Over het product:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Damp Duster lichtroze | 1 stuk
Algemeen:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Over het product:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-08-2023
Product:
Scrub Daddy | Damp Duster lichtroze | 1 stuk
Algemeen:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Over het product:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
maria lenger uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-07-2023
Product:
Universele T-vormige vloerborstel (32mm)
Algemeen:
Bestellung und Bezahlung unkompliziert,Lieferung promt
Over het product:
Produkt wie beschrieben, werde sicherlich wieder hier bestellen
Mary McMahon uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-07-2023
Product:
Slang (Lengte 185 cm, Diameter 32 mm)
Algemeen:
Great service.
Over het product:
My product is exactly right
João Robalo uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken, 2 filters)
Algemeen:
Nada a apontar. Compra/Envio impecável
Over het product:
Como anunciado. Exatamente o que pretendia
Peter Welsh uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-07-2023
Product:
Complete Universele Reparatieslang voor Miele S5000 S5261
Algemeen:
I had managed to order the same item twice so some confusion but quickly and efficiently handled
Over het product:
Came with clear instructions!
Marlene Ferreira uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
02-08-2023
Product:
Universeel rond borsteltje met haren (32mm)
Algemeen:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Over het product:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Marlene Ferreira uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
02-08-2023
Product:
Universeel rond borsteltje met haren (32mm)
Algemeen:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Over het product:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Marlene Ferreira uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
02-08-2023
Product:
Universeel rond borsteltje met haren (32mm)
Algemeen:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Over het product:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Jose Araujo uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
27-07-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (10 zakken, 1 filter)
Algemeen:
Rápidos, corretos e eficientes.
Over het product:
Exatamente o que pretendia e a bom preço.
Rune Lund uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
03-08-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (10 zakken, 1 filter)
Algemeen:
Bara så bra.
Over het product:
Fungerar bra
Panait Marius uit Roemenië beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
22-07-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (9 zakken)
Algemeen:
A durat puțin mai mult până la primire comandă
Over het product:
Exact că cele prezentate pe site
Catherine Pynn uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-07-2023
Product:
Philips Stofzuigerzakken Microvezel (4 zakken)
Algemeen:
Delivery very was a while but everything arrived ok
Over het product:
Works as well xoected
Åsa Hermansson uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-07-2023
Product:
Universele pistoolgreep voor 32 mm buizen
Algemeen:
En av väldigt få företag som sålde den sortens dammsugarrör som jag ville ha!
Over het product:
Perfekt!
Gerard Leneghan uit Ierland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
26-07-2023
Product:
Universele pistoolgreep voor 35 mm buizen
Algemeen:
Overall easy to navigate website with large range of products.
Over het product:
Correct part and not over priced.
Peter Dietz uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
24-07-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (5 zakken)
Algemeen:
Schnelle Lieferung und guter Preis
Over het product:
Gute Qualität
Pierre BERNADAC uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
22-07-2023
Product:
Stofzuigerzakken Microvezel (5 zakken)
Algemeen:
Aucun problème avec cette commande. Livraison dans les délais. Expérience à renouveler en cas de besoin. Nous recommandons !
Over het product:
Pas encore utilisés.
Yrjo Lindroth uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
21-07-2023
Product:
Filter
Algemeen:
Palvelu toimi hyvin.
Over het product:
Kyllä imuri nyt toimii hyvin ja on tehokas.
Vincenzo Alfano uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-07-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
Livraison rapide.
Over het product:
Je suis content d'avoir pu retrouver un produit qui daté depuis plusieurs années.
Susan Griffin uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-07-2023
Product:
Stofzuigerzakken (10 zakken)
Algemeen:
Efficient sevice
Over het product:
Good quality product

Niet gevonden wat u zocht? Probeer de zoekfunctie

De voordelen van DustDeal.be

  • Hoge kwaliteit producten
  • Veilig, eenvoudig, snel
  • Altijd de laagste prijs
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Veilig, eenvoudig, snel
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Artikelen voor meer dan 35.000 verschillende apparaten!

Vragen? Neem contact met ons op!