• Veilig, eenvoudig, snel
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Artikelen voor meer dan 35.000 verschillende apparaten!

Vragen? Neem contact met ons op!

Beoordelingen

Neyens Jozef beoordeelde ons met:
(5/5)
Product:
Rowenta X-Treme X-Trem Power XL stofzuigerzakken Microvezel (10 zakken, 1 filter)
Algemeen:
Vlotte en correcte afhandeling en levering van bestellingen
Over het product:
Kwaliteit van het geleverd materiaal is zeer goed. Daarom dat wij ze bij jullie bestellen.
Lees reviews van andere klanten

Garantie

30-dagen niet goed, geld terug garantie

Ons streven voor elke bestelling: een tevreden klant. Om deze reden geven wij, naast garantie en onze RMA procedure voor defecten, een 30-dagen niet goed, geld terug garantie! Wanneer het product niet is wat u had verwacht, of als u zich heeft bedacht, dan krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Wij eisen wel dat het product teruggestuurd wordt in zijn ongeopende originele verpakking binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Let op: om in aanmerking te komen om uw geld terug te krijgen, dient u eerst contact op te nemen met de helpdesk en de instructies af te wachten alvorens het product terug te sturen.

Garantie

Al onze producten hebben 12 maanden garantie. Garantie is van toepassing indien de koper op de juiste manier is omgegaan met het installeren van het product in het apparaat en indien het product correct gebruikt is.

Hou er rekening mee dat een stofzuigerzak een verbruiksproduct is. Volg altijd de instructies op van de fabrikant van de stofzuiger bij het gebruik van een stofzuigerzak.

RMA

Indien u een probleem heeft met een bij ons gekocht product, dient u eerst contact met ons op te nemen. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en proberen indien mogelijk uw probleem op te lossen. Indien het probleem niet met onze helpdesk support opgelost kan worden, zullen wij een RMA nummer (Return Material Authorization) voor u aanmaken. Wij adviseren om uw product dan retour te zenden in een stevige (bubbel)envelop. Zorg dat het RMA nummer zichtbaar aan de buitenkant van de envelop staat en tevens op papier in de envelop aanwezig is. Door middel van het RMA nummer kunnen wij uw bestelling identificeren zodra het product bij ons retour is. Als na inspectie van het geretourneerde product blijkt dat deze daadwerkelijk defect is, krijgt u kostenloos een nieuwe toegezonden.
Let op: wij kunnen geen retour zendingen in behandeling nemen indien u van ons geen RMA nummer heeft ontvangen.

  • Veilig, eenvoudig, snel
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Artikelen voor meer dan 35.000 verschillende apparaten!

Vragen? Neem contact met ons op!